nello construct

Ajutoarele trimise de aitoneni în Ucraina au ajuns la destinație

O comunitate mică dar inimoasă a reușit să adune aproximativ 12.000 de lei, majoritatea banilor provin de la angajații primăriei, consilieri locali, oameni de afaceri sau enoriașii care au donat la biserici diverse sume pentru refugiați.

Din acești bani s-au cumpărat produse de primă necesitate, conform înțelegerii stabilite cu Prefectura Cluj.

Comuna Aiton face un apel în continuare către persoanele care pot ajuta refugiații din Ucraina cu alimente neperisabile, sau sume de bani.

Primul transport a ajuns cu ajutorul celor de la Crucea Roșie într-un sat de români din Ucraina. Astfel de acțiuni vor continua, spune primarul Nicolae Făgădar.

În prezent au început lucrările pe partea de infrastructură.

„Se face infrastructura la noul cartier, acum se așteaptă avizele pentru apă și canal. Între timp am mai pietruit șase străzi la Rediu, care au fost recepționate deja. La vară sperăm că introducem apa acolo conform contractului european derulat prin Compania de Apă Arieș ” spune edilul comunei.

Pe Anghel Saligny s-a depus un proiect de finanțare pentru canalizarea comunei în lungime de 30 km. pe cele două sate Aiton și Rediu care are șanse bune de finanțare, explică Făgădar.

Nu în ultimul rând primarul din Aiton le dorește tuturor românilor dar în special aitonenilor „Paște Fericit!” cu bucurie, liniște sufletească, pace și prosperitate alături de cei dragi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: