Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană se vor distribui cel mai probabil abia anul viitor!

foto_112015_ajutoare

În această perioadă trebuia să fie în plină desfășurare campania de distribuție a ajutoarelor alimentare trimise de Uniunea Europeană pe programe comunitare.

Acest lucru însă nu se întâmplă, pentru 2015 au apărut întârzieri în derularea licitațiilor, astfel că beneficiarii pachetelor alimentare vor intra în posesia acestora cel mai probabil la începutul anului viitor.

„Abia luna viitoare se definitizează licitațiile la București, urmează un termen de 10 zile de contestații, abia apoi începe distribuția. Asta înseamnă că la Turda undeva în ianuarie, februarie 2016 ajung alimentele” precizează surse din cadrul campaniei de distribuție.

La Turda anul trecut, de programul POAD au beneficiat peste 4.000 de persoane defavorizate. Beneficiarii au fost: şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi; persoane cu handicap accentuat şi grav; persoane beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei; pensionarii, veteranii de război, văduvele acestora şi alte categorii potrivit HG 799/2014; beneficiarii Legii 416 – Ajutor Social.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top