nello construct

Ajută o campioană! Diana Urcan are peste 100 de medalii câștigate la karate, deși a crescut în sărăcie și lipsuri! (VIDEO)

Diana Urcan, sportiva turdeană care a câștigat peste 100 de medalii în competițiile de karate, din țară și din străinătate, a avut o apariție în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, acesta fiind impresionat de performanțele și bunul simț al tinerei sportive, raportat la condițiile în care locuiește.

Diana Urcan locuiește într-un apartament cu 4 camere, în care sunt 13 suflete. Visul ei este să aibă o locuință a ei, pentru că vârsta o determină să aibă propriile nevoi.

Cătălin Măruță a fost profund impresionat și i-a rugat pe toți aceia care pot să o ajute pe turdeancă, care face adevărate sacrificii pentru a-și continua activitatea sportivă și pentru a participa la competiții, să o facă fără nici un regret!

Povestea Dianei a fost difuzată și de postul Sport.ro, în cadrul unui videoreportaj din cadrul campaniei Eroi.Ro. 

"La scoala un coleg vorbea despre ce sport practica si l-am intrebat ce sport face. Si mi-a spus ca karate. Mereu ma uitam la filme cu arte martiale si imi placeau. Si am spus sa ma duc si eu sa vad cum e si la inceput ii vedeam pe toti cum fac, adica erau buni. Si am spus ca vreau sa ajung si eu asa. Si am avut ambtitia aceasta asta si am zis ca vreau sa ajung cel mai sus", a povestit atunci Diana.

Toți cei care o pot ajuta pe campioana din Turda, prin donații, sunt rugați să o facă în contul (lei):

RO94BRDE130SV08947341300, deschis la BRD Turda – Agenția Oprișani, pe numele Urcan Diana-Alexandra.

Fă-i o surpriză campioanei, de Paște!

Vezi video de la Pro TV, dând click AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: