nello construct

Aitonean reținut pentru furt calificat

La  data de 28.09.2016, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, Postul de Poliţie Comunală Aiton, au dispus începerea urmăririi penale împotriva unui bărbat de 42 ani, din comuna Aiton, sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

În fapt, acesta în noaptea de 07/08.09.2016 a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea unui imobil din Aiton, de unde a sustras o scară metalică și un prelungitor electric tip rolă de 40 m, creând un prejudiciu în valoare de 550 de lei.
De asemenea, la data de 15.09.2016, în jurul orelor 22:30, s-a deplasat în extravilanul satului Aiton, iar dintr-o cultură de porumb care nu îi aparţinea, folosindu-se de un atelaj hipo, a sustras şi distrus porumb în valoare de 700 de lei.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: