Ai propria ta afacere Iată TOP 3 activități de business pe care merită să le externalizezi

Ai propria ta afacere? Iată TOP 3 activități de business pe care merită să le externalizezi!

Foarte mulți proprietari de afaceri resping externalizarea, deoarece consideră că este costisitoare. Cu toate acestea, ei nu își dau seama că acest lucru rezultă în oportunităților pierdute, deoarece investesc prea mult timp în sarcini care pot fi făcute mult mai bine de alții, astfel reușind să economisească foarte mult timp prețios. De exemplu, un serviciu foarte folositor într-un business este gestionarea rețelelor de socializare.

Poate părea destul de simplu la prima vedere, așa că te hotărăști să faci acest lucru de unul singur ca să economisești taxele pe care ar trebui să le plătești dacă ai alege să externalizezi acest serviciu. Însă, ce ar fi dacă în timpul pe care îl dedici rețelelor de socializare ale business-ului tău ai gândi noi strategii de vânzare care ți-ar crește câștigurile de cel puțin 10 ori? Ar mai merita economia outsourcingului? 

Iată TOP 3 servicii care merită să fie făcute de alții în locul tău!

  1. Serviciile de payroll

Dacă ai o echipă mică, nu vei avea dificultăți în gestionarea salariilor intern. Dar odată ce afacerea ta începe să se extindă dincolo de 10 angajați, procesarea salarizării lunare vă poate consuma mult din timp. Urmărirea concediilor angajaților, formalităților de deschidere și încheiere a contractelor, bonusuri și avansuri de împrumut și deduceri fiscale aplicabile pot deveni în curând un coșmar pentru afacerea ta. Dacă este aleasă corect, externalizarea salariilor poate fi mai puțin costisitoare, astfel găsindu-se mijloace mai simple de plată a angajaților și de înregistrare a impozitelor la timp. Așadar, dacă îți dorești externalizarea serviciilor de payroll, poți apela la ofertele de pe site-ul Humansource.ro ca să nu îți mai faci griji în privința acestor lucruri. 

  1. Serviciile de contabilitate

Contabilitatea este ca sportul de dimineață – nimeni nu dorește să-și facă timp pentru a face acest lucru, dar neglijarea acestuia poate provoca probleme serioase pe termen lung. Poți avea întotdeauna opțiunea de a angaja o persoană dedicată care să se ocupe de activitățile de contabilitate în loc să încerci să o faci singur. Mai mult decât atât, este mult mai ieftin să externalizezi serviciile de contabilitate decât să angajezi pe cineva full-time.

  1. Serviciile creative

Toți cred că se pot ocupa de lucrurile creative cum ar fi realizarea unui logo, colaj sau unei campanii de marketing, însă foarte puțini o fac bine dacă nu sunt specializați în acest lucru. Este mai bine să o lași pe seama profesioniștilor chiar dacă se pot găsi o grămadă de instrumente online. Poții obține rezultate de calitate prin externalizarea acestor servicii artistice. Acestea pot să includă și proiectarea de imagini ale site-ului web, sigle, cărți de vizită, antete, bannere publicitare și așa mai departe.

Cu alte cuvinte, firmele care se specializează într-un singur serviciu au oameni pregătiți special pentru acest lucru, care ar putea face treaba de două ori mai repede decât dacă ai încerca să o faci singur. Este doar o chestiune de timp și de cum alegi să îl folosești pentru a maximiza profitul afacerii tale.

Sursă foto: Pexels.com

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.