m install
nello construct

Şah: Potaissa Turda speră la prima ligă

floris

În perioada 3-10 octombrie, echipa masculină de şah a clubului Potaissa Turda va participa la meciurile contând pentru Divizia A, alături de încă 9 echipe din ţară, într-un turneu care se va ţine în staţiunea Voineasa. Din echipa turdeană vor face parte 8 jucători, dintre care 5 seniori şi 1 junior care vor juca, iar 1 senior şi 1 junior vor fi rezerve.

 

Din lotul echipei turdene fac parte: Biro Şandor (MI), Rusan Paul (M FIDE), Toma Alin (M FIDE), Zubac Marius (M), Mureşan Radu (CM), Horvath Dan (cat. I, junior), Fulop Francisc (CM, rezervă) şi Zubac Mihai (cat. I, junior, rezervă).

Se va juca în sistem „fiecare cu fiecare”, primele două clasate urmând a se califica în super-liga de şah, iar ultimele două urmând să retrogradeze în eşalonul inferior. „Stăm foarte rău la capitolul financiar. Noroc că am primit o alocaţie de la Consiliul Judeţean, de 4.000 de lei, pentru a se deplasa echipa. Eu nici nu mă duc, ca să nu fie cheltuieli suplimentare. Obiectivul nostru este calificarea în Super Ligă, pentru că suntem favoriţi cel puţin la locul 2”, ne-a declarat preşedintele clubului turdean, Cornel Toma.

 

Junior în primii 20 din Europa!

Juniorul Marius Zubac, care face parte din echipa Potaissa Turda, a participat recent la Campionatul European pentru şahişti sub 20 de ani, care s-a ţinut la Subotica (Serbia) şi unde a reuşit să se claseze printre primii 20 de tineri şahişti din Europa. „Este o performanţă remarcabilă”, a spus preşedintele clubului, Cornel Toma. Deplasarea şi participarea juniorului în Serbia s-a realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean, care a contribuit cu suma de 6.000 lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: