„Agro Câmpia Turzii” are nevoie de girul consilierilor

nello construct

Centrul de marketing „Agro Câmpia Turzii” este soluţia propusă de Serviciul Integrare europeană pentru optimizarea sistemului pieţei şi îmbunătăirea climatului local de afaceri. Se urmăreşte valorificarea eficientă a potenţialului agricol local şi modernizarea condiţiilor de prezentare şi desfacere a produselor.

Noul centru va avea 5 nivele şi mansardă, care vor fi împărţite în hală pentru lactate şi legume la parter, iar la etajele superioare vor fi spaţii comerciale petru alte produse. Locaţia centrului „Agro Câmpia Turzii” va fi pe strada George Coşbuc f.n. în locul spaţiului amenajat saptămânal ca târg în interesul cetăţenilor. În vederea realizării proiectului, mâine, în cadrul şedinţei de consiliu se cere aprobarea pentru începerea lucrărilor şi studiilor de fezabilitate şi geotehnic, ridicarea topografică.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: