Aeronavele Bazei 71 Aeriană, la Bucharest Air Show 2023 (FOTO)

nello construct

Și anul acesta, aeronavele Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii au fost prezente la Bucharest Air Show.

Ediția din acest an a avut loc în perioada 25-26 august 2023 la Capitală, acolo unde participanții au putut admira zeci de aeronave, atât civile, cât și militare. Mai multe detalii despre BIAS AICI!

„Am încheiat și a XIII-a ediție a Bucharest International Air Show 2023. Evoluțiile aeronavelor și precizia piloților au fost cu adevărat la înălțime și în acest an. Militarii din Baza 71 Aeriană, atât cei care au performat în aer, cât și cei au participat la expoziția statică, alături de tot personalul din cadrul activității, au dat dovadă de o pregătire de excepție.

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și în acest an! Vă așteptăm și la următoarea ediție!”, transmit reprezentanții Bazei 71 pe rețelele de socializare.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: