nello construct

Adrian Nap (PMP) și-a anunțat deja candidatura la Primăria Turda! Cei de la USR spun: ”Nu comentăm”!

Consilierul local PMP Turda, Adrian Nap, a confirmat faptul că va candida pentru funcția de primar al municipiului Turda, după ce un site local a derulat o campanie plătită o rețea de socializare, promovând acest mesaj.

”Informația a fost confirmată din mai multe surse politice și ale unor oameni de afaceri locali care doresc eliminarea politică a Partidului Național Liberal și a primarului Turzii, de la conducerea orașului.”, a precizat siteul politicasiputere.ro, care îi aparține lui Horea Hudrea, în mesajul sponsorizat care promova această informație și care avansa ideea unor interese politico-economice.

Dincolo de enigma ”sponsorizării”, dată de faptul că siteul este deținut de societatea Mindsurf SRL – societate inactivă fiscal din septembrie 2021, al cărei acționar unic este Horea Hudrea, anunțul constituie o ”surpriză” în condițiile în care în prezent, la nivel național, se derulează negocieri pentru o alianță USR-PMP-FD, care să formeze un pol de dreapta sub al cărui stindard să se candideze inclusiv la ”locale”. ori, stabilirea candidatului ar fi urmat să se facă în baza unor criterii.

”Este adevărat”, a spus Adrian Nap pentru TurdaNews, în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Turda. Anunțul i-a lăsat fără replică pe cei de la USR Turda, care au spus că nu pot comenta. ”Până când nu se finalizează discuțiile legate de posibila alianță, nu pot comenta nimic, suntem în zona prematurului.”, ne-a declarat Ciprian Rigman, președintele USR Turda.

În momentul în care au apărut informații mai certe privind această alianță, TurdaNews a realizat un sondaj de opinie online (august 2023), în ceea ce privește ”cel mai bun candidat” al acestei alianțe, iar cititorii l-au preferat pe Ciprian Rigman, în detrimentul lui Adrian Nap (detalii AICI).

De asemenea, într-un sondaj realizat tot de TurdaNews, în luna mai 2023, actualul primar Cristian Matei (PNL) a fost preferat de 56.70% dintre cei care și-au exprimat votul, pe locul 2 fiind Adrian Nap (prezentat la acel moment drept candidat al unei posibile alianțe USR-PMP), cu 18.53%, în timp ce pe locul 3 era liderul PSD Turda, Răzvan Ciortea, cu 12.42% (detalii AICI).

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, Adrian Nap și colegul lui din PMP Turda, Kolozsi Atilla (ambii consilieri locali), au participat la un eveniment al Partidului Republican, care și-a anunțat lansarea organizației județene conduse de fostul deputat Mircea Irimie. Inițial, Kolozsi Atilla a negat orice legătură cu AUR (Partidul Republican este un proiect al AUR), însă apoi a fost prezentată poza făcută la eveniment, în care apăreau amândoi, inclusiv fostul viceprimar turdean Lucian Nemeș.

Citește și: Consilierul local PMP Turda, Kolozsi Atilla, s-a pozat cu un lider AUR! Ce spune despre poză?!

În aceste condiții, având în vedere anunțul ferm al lui Adrian Nap, făcut fără să mai țină cont de posibila alianță USR-PMP, nu ar fi de neglijat nici varianta ca cei doi consilieri PMP Turda să fie candidați de la… AUR Turda!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: