Adolescenții vor avea o zi de spectacol doar a lor la Teatrul Național Aureliu Manea

Electra-30

Luna septembrie a fost o lună plină cu spectacole de excepție, spectacole la care actorii și tehnicienii Teatrului au lăsat crâmpeie de suflet pe acolo pe unde au trecut. Teatrul Național Aureliu Manea Turda a început stagiunea 2021 – 2022 în forță.

Lăsând deoparte grijile pandemice și concentrând resursele pentru vindecarea rănilor lăsate pe suflete de aceste valuri ce trec peste omenire, tinerii actori ai naționalului turdean au jucat în luna ce s-a scurs peste 25 de spectacole (comedie, dramă, one-man/one-woman show-uri, spectacole pentru copii, recitaluri de poezie, spectacole de stradă) în Turda, Cluj Napoca, Unirea, Ocna Mureș, Sibiu, Cisnădie, etc  Cu performance-ul „ORIGINI” Teatrul din Turda a participat la Festivalul Stradal WonderPuck de la Cluj-Napoca unde peste 2000 de oameni au admirat tânăra trupă de actori a naționalului turdean.

La final de lună în Sibiu și împrejurimi, spectatorii au putut vedea spectacole precum „Treisprezece”, „Teatru sau…?”, „Van Dan – 10 ani de sânge murdar” sau „Electra”.

„Încheiem luna septembrie așa cum am început-o, adică în forță. Suntem invitați la BRĂILA la Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performative, unde spectacolul „Van Dan – 10 ani de sânge murdar”, în regia lui Dragoș Călin, se joacă în premieră. Pentru lunile octombrie și noiembrie se creionează câteva deplasări cu spectacole în București și un turneu în Moldova. Însă cel mai important aspect este dezvoltarea comunității turdene, de aceea gândim în fiecare an proiecte și programe pentru fiecare vârstă. Dacă Duminică dimineață am rezervat locuri pentru cei mai mici dintre spectatori, Joi și Sâmbătaă seara cei mari se pot bucura de întâlnirea cu magia teatrului, Vineri după amiaza de la ora 17.00 ne propunem să ne întâlnim cu adolescenții. Cu siguranță vom aborda, pe lângă marile probleme adolescentine și teme ce țin de programa școlară și nu numai.” a spus Cătălin Grigoraș managerul Teatrului Național Aureliu Manea Turda

Luna octombrie promite să fie o lună la fel de bogată în spectacole, proiecte noi și evenimente teatrale. Până atunci, vă invităm să urmăriți activitatea TNAMT accesând următoarele link-uri: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/ , https://www.facebook.com/teatruturda .

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top