nello construct

Administratorul pârtiei de la Buscat contraatacă: Sunt 850 de locuri de parcare!

aglomeratie buscat

Meciul dintre primăria Băișoara și administrația locală continuă. Ieri primarul din Băișoara afirma că vinovat pentru aglomerația de la Buscat se face administratorul pârtiei care nu a creat suficiente locuri de parcare.

Edilul a omis însă să spuncă și Primăria Băișoara ar trebui să faciliteze accesul turiștilor în zonă prin crearea de noi locuri de parcare.

Cozile se întind pe kilometri întregi, de cele mai multe ori traficul este blocat, iar cei care aleg ca destinație pârtia de la Buscat, dau vina pe autorități că nu fac nimic pentru a decongestiona zona prin realizarea unor locuri de parcare. Situația este la fel de ani de zile, iar acum autoritățile pasează responsabilitatea pe umerii administratorilor de la Buscat.

Primarul din Băișoara, Liviu Ghib a declarat presei județene că  ar fi de acord cu introducerea unor restricții de circulație pe ore, pentru a rezolva haosul rutier de la Buscat, dar Poliția Rutieră a spus că va analiza situația.

În replică, administratorul de la Buscat, Iancu Șerbănescu spune că sunt 850 de locuri de parcare.

„Noi am amenajat parcarile care sunt in administrarea noastra, astfel încat sa incapa într-un caz optim 450 de mașini. Desigur acest număr poate fi mai mic deoarece nu toți soferii respectă indicațiile personalului nostru și lasă distanța mare între masini. De exemplu, sambata au fost 425 de masini deodată. Pe langa acestea am reușit să mai amenajam pe terenul vecin nouă, încă aproximativ 400 de locuri, la care se adaugă locurile cabanelor din jur. Practic sunt aproape 1000 de locuri de parcare. Nu cred ca pe o raza de 200 km mai este vreo statiune montana cu astfel de infrastructura oferită de un privat.

Bănuiesc ca D-l Primar Ghibu a făcut o confuzie cand a spus ca sunt doar 40 de locuri de parcare, aceea fiind parcarea amenajata de către Primăria Băișoara în proximitatea partiei vechi, proprietate a Primăriei...”  declară acesta pentru stiridecluj.ro

Citește și: Primarul de la Băișoara dă vina pe administratorii de la Buscat pentru haosul din trafic!

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: