nello construct

Administratorii pârtiei de la Buscat s-au apucat să pietruiască drumul, autoritățile au uitat de asfaltare

Resemnati si exasperati de incapacitatea autoritatilor care nici anul acesta nu au asfaltat cei 2 km de drum pana la partia Buscat, administratorii partiei s-au apucat singuri de pietruirea acestui drum.

Partia Buscat s-a deschis de cativa ani, dar autoritatile nu au reusit inca sa asfalteze un drum de numai 2 km, motiv pentru care doar clujenii cu masini de teren mai pot ajunge la partie.

Faptul ca se iroseste un potential turistic important nu pare sa intereseze pe nimeni, la fel cum nu a interesat pe nimeni nici petitia pentru repararea drumului initiata de 700 de clujeni, informează stiridecluj.ro

Resemnati ca nici anul acesta Consiliul Judetean  nu va face nimic administratorii partiei s-au decis sa isi pietruiasca singuri drumul. Macar cat sa poti sa parcurgi cei doi kilometri fara sa ramai cu masina in drum. Singuri, nu au voie sa si-l asfalteze ca este domeniu public, asa ca trebuie sa astepte, in continuare, bunavointa autoritatilor, care acum paseaza vina intre Consiliul Judetean si RAADPP Cluj (Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat).

Citește și: Câteva sute de clujeni au cerut asfaltarea drumului de la Băișoara la Buscat printr-o petiție

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: