Administraţia Naţională Apele Române îşi face sediu şi la Turda

foto_042011_cl-turda-02

Forul deliberativ a aprobat alocarea unui spaţiu situat în Turda str. Stadionului nr. 12 în suprafaţă de 2.791 mp. către Administraşia Naţională Apele Române, Administraţia Bazinală de Apă Mureş, Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba.

La intervenţia viceprimarului Mircea Irimie consilierii au aprobat darea în folosinţă a imobilului cu pricina în regim de gratuitate pentru o perioadă de 10 ani.

Administraţia Naţională „Apele Române” este o instituţie publică de interes naţional, cu personalitate juridică, având ca scop cunoaşterea, protecţia, punerea în valoare şi utilizarea durabilă a resurselor de apă, monopol natural de interes strategic, precum şi administrarea infrastructurii Sistemului naţional de gospodărire a apelor. Aşadar, fiind vorba despre o persoană juridică, care desfăşoară activităţi fără scop patrimonial, de utilitate publică, ţinând cont de prevederile Legii 215/2001 privind administraţia locală, nu există impedimente pentru a da în folosinţă imbobilul cu pricina, subliniază la rândul său Radu Crişan, administratorul public al primăriei Turda.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top