m install
nello construct

Administrația locală din Mihai Viteazu are proiecte ambițioase cu zona Cheilor Turzii

floris

Primarul Ioan Zeng, edilul șef al comunei Mihai Viteazu a declarat pentru TurdaNews că în acest an se intenționează o mai bună punere în valoare a rezervației naturale Cheile Turzii.

Zeng a mai declarat că pentru zona Cheilor Turzii există câteva proiecte ambițioase cum ar fi achiziția unei cabane și a unui teren pe o suprafață de 3 ha unde va fi construită o tabără internațională de tineret, o coborâre pietonală cu trepte și balustradă, grupuri sociale, un bazin de apă care să alimenteze toată zona etc.

Reamintim faptul că Rezervaţia naturală „Cheile Turzii” este cea mai vizitată zonă a judeţului Cluj, peste 30.000 de turişti bucurându-se anual de frumuseţile naturale ale defileului.

Prețul de intrare pentru adulți este de 4 lei, iar pentru copii de 2 lei.

Cheile Turzii este una dintre cele mai cunoscute arii naturale protejate din judeţ, fiind recunoscută încă din 1938 ca rezervaţie naturală de importanţă naţională la propunerea profesorului Alexandru Borza

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: