nello construct

Administrația Financiară Turda execută silit două societăți! Vezi ce s-a scos la licitație!

Administrația Financiară Turda a programat două licitații în 27 noiembrie, dată la care se încearcă vânzarea bunurilor a două societăți comerciale cu datorii la bugetul de stat. În cazul unei societăți, este vorba de un autoturism, în timp ce în cazul celeilalte societăți este vorba despre hale și teren.

Joi, 27 noiembrie, de la ora 10.00, este programată licitația pentru vânzarea unui autoturism Dacia Logan, fabricat în anul 2005, de culoare verede metalizat, aparținând societății Podrus Exim SRL, cu sediul pe strada Libertății. Prețul minim solicitat de Administrația Financiară este de 3.960 lei, fără TVA.

În aceeași zi, dar de la ora 11.00, este programată o altă licitație, pentru vânzarea unor bunuri aparținând unei societăți clujene, Depolmed SRL. Este vorba de clădiri și teren în intravilan. Mai precis, se vinde o hală de 2103 mp (SC), o alta de 736 mp cu P+1 (SD) și anexe în suprafață de 249 mp. Pe lângă astea, se mai scoate la licitație și un teren intravilan de 5.691 mp, toate acestea fiind situate în Turda, pe strada Săndulești. Prețul minim solicitat de Administrația Financiară pentru aceste bunuri este de 652.628 lei, fără TVA.

”Cei interesatii in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte pana cel tarziu in ziua precedenta termenului de vanzarii urmatoarele: oferta de cumpare, dovada platii taxei de participare reprezentand 10% din pretul de pornire al licitatiei, imputernicirea care il reprezinta pe ofertant, in cazul persoanelor juridice de nationalitate romana,copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului; pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate. Taxa de participare se poate achita la Administratia Finantelor Publice Turda in contul RO25TREZ2195067XXX001507 beneficiar SFM Turda cu cod fiscal 4426336”, se precizează în anunțul Administrației Financiare Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: