marian morar
m install
nello construct

Adjunctul șefului IPJ Cluj și-a felicitat colegii polițiști după ce… i-au luat carnetul!

zamblau eugen

IPJ Cluj este o instituție care demonstrează că activitatea de polițist se poate desfășura fără nicio ingerință, respectându-se doar normele legale, indiferent de persoana celui care trebuie sancționat, iar pentru acest lucru merită o bulină roșie!

Mare! Pentru că situațiile de acest gen sunt destul de rare, din păcate, fiind mult mai frecvente cele în care se face câte-un ”aranjament”.

”Din punctul meu de vedere este prima sancțiune contravențională din viața mea. Nu este un model de urmat. Din punct de vedere al comportamentului e clar că am fost sancționat potrivit legii. Colegii mei nu au simțit niciun fel de presiune. Ceea ce s-a întâmplat un model pentru ceilalți colegi care pățesc la fel, care sunt luați de val și accelerează mai mult decât ar trebui. Este un model de comportament. Adică toți suntem egali în fața legii și toți răspundem la fel”, a declarat presei Constantin Ilea.

Citește și: Adjunctul șefului IPJ Cluj a rămas fără carnet pentru viteză excesivă!

IPJ Cluj a comunicat public că un ”polițist” din cadrul IPJ Cluj a fost prins cu 103 km/h, în localitate, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

”La data de 30 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, a precizat IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2