nello construct

Acuzații la Câmpia Turzii: de aici și de pe dincolo au răsărit 2 case pentru ”Bossu PNL”!

Se pare că dictatorul PNL a luat o decizie radicală și absurdă: „- Tăiați toți brazii din centru!”. Acest ordin reflectă o abordare dictatorială clasică, combinând lipsa de sensibilitate față de natură cu un dramatism exagerat.

Imaginează-ți, străzile centrale ale orașului, odată pline de verdeața îmbietoare a brazilor, acum stau dezolante și goale, ca un decor de film post-apocaliptic. Această decizie, departe de a aduce vreun beneficiu, pare mai degrabă un capriciu autoritar, o demonstrație de putere absurdă care lasă locuitorii și natura într-o stare de uimire și deznădejde.

Într-adevăr, „dictatorul PNL” pare să fi uitat că brazii nu sunt doar ornamente, ci parte vitală a ecosistemului urban, furnizând aer curat și un strop de natură în jungla de beton. Dar, evident, pentru un dictator, astfel de considerente sunt de rangul doi, prioritare fiind doar deciziile impulsive și nejustificate. Oare ce va urma? Va ordona să se vopsească cerul în galben pentru a se potrivi cu culorile partidului?

Evoluăm, sau involuăm? Un astfel de Parc Central trebuia distrus? Primăria din Câmpia Turzii era nevoită să cheltuie milioane de lei pe tone de beton, pe granit “Marca Videanu”, pe lucrări de proastă calitate…și cu o estetică de nivelul unui retardat mental?
De ce? Doar pentru comisioane și betoane! De aici si de pe dincolo au răsărit 2 case pentru “Bossu PNL”!
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: