m install
nello construct

Acum, oricine poate participa online la licitațiile organizate de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate!

floris

Bunurile sechestrate pot fi licitate, de acum, și în sistem online, printr-o procedură destul de simplă, care implică 5 pași.

  1. Alegi bunul care te interesează
  2. Te înregistrezi furnizând datele personale pentru identificare, plata garanției de participare, precum și oferta de pornire
  3. Participi la licitația online putând face oferte succesive în pași de 5-15% din valoarea de pornire a licitației
  4. Câștigi licitația online primind de la ANABI confirmarea adjudecării și putând plăti diferența de preț în contul Agenției în termen de 5 zile
  5. Ești proprietarul bunului poți veni să îl preiei

Toate licitațiile sunt disponibile AICI.

”Prin înființarea ANABI, România propune o abordare integrată a recuperării activelor provenite din infracțiuni combinând funcțiile suport pentru organele de urmărire penală și instanțe cu cele de cooperare internațională, de gestionare efectivă a bunurilor indisponibilizate și de reutilizare socială a bunurilor și valorilor confiscate.

Scopul final al ANABI este acela de a asigura o creştere a ratei de executare a ordinelor de confiscare dispuse în materie penală, printr-o administrare eficientă a bunurilor sechestrate care sunt repartizate Agenţiei de procurori și judecători. Corelativ, vor creşte veniturile aduse la bugetul de stat, precum şi cele prin care se asigură despăgubirea victimelor infracţiunilor, inclusiv ale statului, când acesta s-a constituit parte civilă în procesul penal.”, se precizează pe siteul creat în acest sens.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: