marian morar
m install
nello construct

Activitate bogată a clubului de dans sportiv Potaissa Turda

zamblau eugen

In luna august a acestui an membrii clubului au participat la un cantonament de pregatire in localitatea Noul Sasesc, jud. Sibiu. Pe langa antrenamentele de pregatire fizica si tehnica, sportivii au participat la cursuri de limba si traditie chineza, realizate de profesori chinezi. 

Cursul a avut loc datorita colaborarii clubului cu Institutul Confucius Cluj Napoca. In cadrul taberei au avut loc concursuri: Miss, Mister, Karaoke, Orientare Turistica si o excursie la Biertan si la Castelul Dracula din Danes, unde copiii au participat la scurte cursuri de echitatie si au vizitat gradina zoologica de acolo.

Antrenamentele care au avut loc au fost tinute de antrenorii clubului, care au angrenat toti copiii in vederea realizarii spectacolului de Zilele Turzii. Acesta a avut ca tema castingul cantaretei Britney in Romania in vederea angajarii unei trupe de dansatori pentru a filma un videoclip nou. In acest show au fost prezenti 52 de copii cu varste intre 6 si 14 ani. Cu aceasta ocazie a avut loc retragerea oficiala din activitatea clubului a sportivului Radu Crisan, care  dupa o activitate de 12 ani a plecat la studii in Anglia.

Din punct de vedere competitional, sportivii au participat pana acum la 2 competitii nationale: Cupa Dance to Sunrise – Alba Iulia si Cupa Mirona – Reghin.

La ambele competitii au fost sportivi calificati in semifinale, iar la Reghin, perechea Szabo Robert – Crisan Madalina s-a calificat in finala Precompetitional 12-15 ani unde au ocupat locul 2, iar la Neoficial 12-15 ani locul 3.

Perechile semifinaliste:

Todea Paul – Vernes Vera clasa H 14-15 ani

Petric Raul -Precup Raluca clasa E 12-13 ani

Costisor Dragos – Pacuraru Adelina clasa D 12-15 ani

Szekely Bogdan – Pastor Izabela clasa E 12-13 ani

Moraru Claudiu -Olari Ana Maria clasa Precompetitional 6-9 ani

Buturca Adrian – Crisan Maria clasa Precompetitional 6-9 ani.

Urmeaza o perioada cu multe concursuri nationale si internationale: Cupa Aradului, WDSF Magnum Open Championship Timisoara, WDSF Varadium Dance Oradea, WDSF Napoca Dance Festival, Cupa Dance Art Tg. Mures.

In perioada 17-18 noiembrie 2012, clubul de dans sportiv Potaissa Turda organizeaza cea de a-XVI-a editie a concursului national de dans sportiv Cupa Potaissa.

Incepand cu luna noiembrie, clubul Potaissa Turda organizeaza curs de dans pentru adulti. Pentru informatii si inscrieri, sunati la la telefon: 0745-767414 – Alin Miron.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2