Acțiuni de căutare a unui bărbat dispărut pe lacul Beliș

disparut Belis

Forțe din cadrul ISU, IPJ, IJJ și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo sunt implicate în căutările desfășurate pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele, unde a fost semnalată asâmbătă dispariția unui bărbat.

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la existența unor obiecte vestimentare găsite pe malul lacului Beliș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

În buzunarul unui obiect vestimentar au fost găsite cheile unui autoturism parcat în zonă de aproximativ 24 de ore. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că proprietarul obiectelor vestimentare și al autoturismului este un bărbat în vârstă de 53 de ani” transmite IPJ Cluj.

În continuare, sunt efectuate căutări atat pe uscat cât si pe apă. Două bărci ale ISU Cluj, dintre care una dotată cu sonar, 11 salvatori și scafandrii ISU, un echipaj SMURD, patru scafandri din cadrul serviciului public Salvamont-Salvaspeo, o echipă canină și un echipaj al IPJ Cluj și un echipaj al IJJ Cluj, toate forțele implicate îl caută pe bărbatul care nu a fost găsit nici până la această oră.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top