m install
petlinii
nello construct

Acţiune TISPOL „SPEED”

floris

Începând de astăzi, timp de o săptămână, în perioada 18-24 aprilie sub coordonarea Organizaţiei Europene a Poliţiilor Rutiere – Tispol – se derulează o acţiune concertată, denumită generic „SPEED”.

Activitatea îşi propune desfăşurarea de acţiuni ample, tematice, cu accent pe monitorizarea vitezei, având în vedere faptul că viteza neregulamentară ocupă locul secund în ierarhia cauzelor generatoare de accidente rutier grave.

Operaţiunile se vor derula cu efective mărite, alături de poliţiştii rutieri vor fi prezenţi şi cei din structura de ordine publică din mediul rural şi urban. Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe arterele rutiere ale judeţului având ca misiune – siguranţa pe şosele.

O componentă a misiunii – siguranţa traficului rutier este şi monitorizarea vitezei, aceasta se traduce prin faptul că aparatele radar pot fi întâlnite pe ruta Turda – Cluj, dar şi pe zona Moldoveneşti, Mihai Viteazu, DN1 E81 Turda limită cu judeţul Alba, dar şi în Turda pe străzile Raţiu, Constructorilor, Traian, Clujului, G-ral Dragalina, Câmpului, Piaţa Romană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: