Acte de vandalism în Parcul Central

nello construct

Am ieşit în aceste zile la o plimbare alături de câţiva prieteni. Ignorând frigul de afară care te determină să stai mai mult pin casă în apropierea “surselor de căldură” ce mi-am zis?… Hai să mergem până în parc! Dar ce am văzut, a reuşi să mă îngrozească!

 

La intrarea în parc (este vorba despre parcul central n.r) părea totul în regulă, ceaţă, frunze uscate , umezeală…temperaturi specifice unei zi de noiembrie.

După ce am mai făcut câţiva paşi am văzut şi restul…pe aleea principală în partea dreaptă este amenajat un loc de joacă pentru copii. Toate bune şi frumoase, dar obiectele care în mod normal trebuie utilizate de către copii erau arse sau rupte, smulse din pământ, de parcă ar fi trecut pe acolo un uragan.

 

Cine ştie? Poate erau curioşi să vadă din ce material erau confecţionate? …sau cât de rezistente sunt la anumite temperaturi… “Focul de tabără” se pare că nu a atras atenţia autorităţilor, în preajmă neexistând nici un reprezentant al forţelor de ordine care să prevină incidentul. Din păcate înlocuirea obiectelor va costa bugetul local alţi bani, finanţarea făcându-se tot din buzunarul nostru, al fiecărui turdean.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: