m install
petlinii
nello construct

Act de vandalism la Iara! 20 de indicatoare rutiere au fost rupte!

zamblau eugen
floris

În urmă cu două zile în comuna Iara pe un drum asfaltat anul trecut au fost rupte aproximativ 20 de indicatoare rutiere.

Actul de vandalism s-a petrecut pe timp de noapte iar primarul comunei, Dorin Popa spune că are bănuielile sale care se îndreaptă spre cineva din satul Mașca unde a produs „supărări” după ce a tăiat unele ajutoare sociale.

Totul pare să fie o răzbunare sau un act de prostie. Cu siguranță autoritățile competente vor stabili acest lucru.

 

S-a întâmplat azi noapte, între 20:00 și 23:00. Au rupt aproximativ 20 de semne de circulație din totalul celor 50. Am făcut o reclamație către Poliție. Numai de pe la Mașca a fi cineva vinovat, ne gândim. S-au tăiat niște ajutoare sociale și credem că poate sunt ei”, a declarat primarul pentru Cluj24.

Primăria Iara informează că drumul comunal DC 102 Iara-Mașca care străbate satul Mașca este un drum asfaltat iar proiectul de modernizare  s-a finalizat anul trecut. 

”Nu știu dacă le putem repara pentru că sunt realizate dintr-un material special, cu țeavă zincată. Drumul a fost realizat recent, din decembrie anul trecut, prin fonduri naționale. Nu putem lăsa nesemnalizat drumul, trebuie să facem ceva”, a mai spus Dorin Popa pentru sursa citată

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: