m install
nello construct

Acţiunea “Marea Debarasare” a avut loc sâmbătă

floris

De această dată, au participat peste 500 de localităţi din întreaga ţară. Este vorba de 541 de localităţi din ţară, unde primăriile au confirmat participarea, conform Ministerului Mediului. Campania „Marea debarasare”, organizată de Ministerul Mediului într-o serie de localităţi – pilot între care şi Cluj-Napoca, prevede ca populaţia să renunţe la aparatele electrocasnice vechi şi nefolosite.

Acestea vor fi colectate de la puncte amenajate special în acest scop, fără nicio cheltuială din partea populaţiei. Până acum au fost organizate patru astfel de campanii.

De această dată acţiunea s-a extins şi pe raza câtorva localităţi din judeţ, precum Dej, Câmpia Turzii, Turda, Gherla, Luna, Sănduleşti, Petreştii de Jos, Ciurila şi Tureni.

 

MAREA DEBARASARE reprezinta o campanie de colectare a Deşeurilor din Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE). Ministerul Mediului intenţionează ca acţiunea să se transforme într-o regulă: o zi pe lună sau o zi pe trimestru în care toţi românii să ştie că pot să-şi scoată aparatele învechite în fata casei pentru a fi colectate. În ţară există deja 217 centre de colectare, dintre care doar 182 sunt funcţionale. Pentru 2008, ministerul are ca obiectiv colectarea a patru kilograme de deşeuri electrice şi electrocasnice pe cap de locuitor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: