marian morar
m install
nello construct

Achiziții în sistem centralizat la Cluj pentru programul „Laptele și Cornul”

zamblau eugen

La sediul Prefecturii Cluj au avut loc discuții privind Implementarea Programului pentru școli al României „Laptele și Cornul”.

În contextul modificării cadrului legislativ referitor la programul „Cornul și laptele”, care a avut loc la începutul lunii august, noua procedură de lucru implică autoritățile locale de la nivelul comunelor, orașelor, municipiilor și a subdiviziunilor administrativ-teritoriale ale municipiului București, cu posibilitatea de a desfășura contracte sau acorduri-cadru pentru achiziția produselor.

În județ, autoritățile locale au optat ca achizițiile să fie efectuate în sistem centralizat, ca și până acum, procedurile de achiziții fiind desfășurate sub conducerea Consiliului Județean Cluj.

În cadrul ședinței Comisiei județene pentru Implementarea „Programului pentru școli al României”, s-a aprobat lista produselor care vor fi distribuite preșcolarilor, din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate sau acreditate, particulare acreditate și pentru învățământul primar și gimnazial de stat și particular, precum și preșcolarilor și elevilor incluși în învățământul special și a măsurilor educative.

În prezent specialiști din cadrul Consiliului Județean Cluj lucrează la întocmirea caietelor de sarcini, iar în perioada următoare se vor desfășura procedurile de achiziții pentru mere, lapte și produse lactate, produse de panificație, însemnând corn și biscuiți.

„Membrii comisiei de specialitate conlucrează astfel încât produsele furnizate să respecte toate normele în domeniu, astfel încât, beneficiarii să primească alimente de cea mai bună calitate, în plafonul de preț admis de lege” informează Prefectura Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2