VIDEO – Accident la intrare în Copăceni (UPDATE 2)

Screenshot 2021 07 10 at 13.20.25

Un accident s-a produs în jurul orei 12.30, la intrare în Copăceni, dinspre Cluj-Napoca. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate și încă sunt probleme.

Din primele informații, ar fi vorba despre mai multe autoturisme care s-au tamponat.

UPDATE: 

„Au fost dislocate la locul accidentului din Copăceni o autospecială și un echipaj SMURD.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Un tânăr a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. La evaluarea primară acesta prezenta afecțiuni ușoare.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE 2:

”Din primele date, conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma impactului, autoturismul a lovit alte două vehicule care se aflau oprite pe banda a 2-a, intenționând să efectueze un viraj spre stânga.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto care se deplasa pe sensul Cluj-Napoca -Turda. Acesta a fost transportat la o unitate medicală.

Trei dintre conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul transportat la spital, urmează a fi testat.”, a transmis IPJ Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top