Accident la Gilău, noaptea trecută! Cinci persoane au ajuns la spital! (UPDATE: Unul dintre șoferi era din Câmpia Turzii)

IMG-20211009-WA0004-760x490

Două autoturisme s-au accidentat pe raza localității Gilău, noaptea trecută, fiind nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare.

Cinci persoane au fost transportate la spital cu leziuni, dintre care 3 au fost descarcerate. Unul dintre autoturisme era o limuzină de nunți.

În dimineața zilei de 9 octombrie 2021, la ora 01:17, ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU pentru a interveni la un accident auto in comuna Gilău, pe E60 – o limuzina și un autoturism.

La locul evenimentul s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ. 5 victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, 3 victime erau încarcerate și au fost extrase de către pompieri.

Intervenția s-a încheiat la ora 2″, a precizat ISU Cluj.

UPDATE:

IPJ Cluj a transmis detalii despre acest accident.

”Poliția a fost sesizată la data de 9 octombrie a.c, în jurul orei 01.15, cu privire la faptul că, pe DN1 E60, km 498+900m a avut loc un eveniment rutier, fiind implicată o limuzină și un autoturism.

Din primele informații furnizate, impactul a fost produs între o limuzină, condusă de un bărbat de 30 de ani, care părăsea o parcare (aflata pe parte dreaptă a DN1 E60 – direcția Oradea spre Cluj-Napoca) cu intenția de a vira la dreapta, spre Cluj-Napoca, și un autoturism, condus din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 52 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma acestui eveniment, 5 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, respectiv cei doi conducători auto, alături de trei pasageri din autoturism.

În limuzină nu se aflau alți pasageri.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au reieșit negative.”, a precizat IPJ Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top