Accident: Gardul separator de la Tureni, ținta nemulțumirilor!

Screenshot_20210801-131128_Read.jpg

Gardul protector care separă cele două sensuri de mers de pe raza comunei Tureni este considerat responsabil de încă un accident, produs sâmbătă 31 iulie.

Două autoturisme s-au ciocnit, la intersecția drumului spre Micești.

Niște handicapați. Care o fost scopul gardului acolo defapt? Să nu facă ăla de pe b2 depășiri pe contrasens?”, este întrebarea lansată de un șofer.

Alții consideră că nu gardul e problema, ci modul în care conduc șoferii.

Se iese greu dinspre Micești din cauza șoferilor. Nu a gardurilor. Mulți care circulă pe sensul Turda – Cluj, intră cu viteză de pe banda 1 pe 2 pentru a depăși, nu pentru a vira stânga spre Micești (banda 2 este dedicată virajului spre stânga). Cel care vrea să iasă în DN1, nu poate din cauza acestor șoferi care nu respectă semnificația semnelor și marcajelor. O altă situație este când un șofer care merge pe sensul Turda – Cluj, ajunge în intersecție și blochează ieșirea celor dinspre Micești, ezitând efectuarea virajului și așteptând să nu mai treacă nicio mașină pe sensul opus… cred că o cameră video în acea zonă ar rări șoferii iresponsabili”, consideră un alt șofer.

Gardul separator al sensurilor de mers, cu bordură, a fost montat de CNAIR, însă lucrarea a atras de-a lungul timpului numeroase critici. Fie din cauza accidentelor, fie din cauza apei care se adună în cazul unor precipitații mai mari.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top