Accident deosebit de grav la Raliul Transilvania

foto_052017_accidentTR

Ehipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyunday 120 R% a fost implicat, în această dimineaţă, într-un grav accident în timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a acesi zile.

 

„Echipajul a părăsit traseul, s-a izbit violent de un stâlp şi a ieşit în décor. Ambulanţa probei a intervenit imediat la faţa locului. Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, iar navigatorul a suferit o contuzie toracică. Ambii au fost stabilizati la faţa locului, sunt în stare bună, iar acum se află în ambulanţă, în drum spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii suplimentare”, a precizat doctorul Cristian Ursu, medic şef al Rlaiului Transilvania.

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost întreruptă şi apoi parcursă în regim de etapă, iar raliul continuă cu celelelate probe speciale.

UPDATE:
Precizari referitoare la starea de sanatate a membrilor echipajului implicat in accidentul de pe Valea Fericirii

In urma examinarii computer tomografice efectuate la Spitalul Clujic Judetean de Urgenta, pilotul echipei Hynday, Chevon Lim (Coreea de Sud), va mai ramane internat inca doua zile la sectia de Urologie, iar copilotul Martijn Wydaeghe va fi externat in cursul zilei de astazi, a precizat doctorul SMURD Cristian Ursu, medic sef al Transilvania Rally.

“In urma investigatiilor s-a confirmat un traumatism cranio-cerebral minor- gradul I – la pilotul Chevon Lim, cotuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivel toracic, al bazinului si al antebratului drept. Mai este prezenta o plaga prin contuzie pe scrotul drept. Mai urmeaza un consult si probabil va mai ramane doua zile internat la Urologie”, a precizat medicul sef al raliului.

In ceea ce-l priveste pe copilotul Martijn Wydaeghe, acesta a suferit o contuzie in reguinea mentoniera si o contuzie in zona toracica – inghinal dreapta, a afirmat sursa citata. Navigatorul va fi externat in cursul zilei de astazi.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top