m install
petlinii
nello construct

Abonamente la Untold, Neversea și Massif, la jumătate de preț

floris

Cei care își doresc să ajungă în 2023 la unele dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, Neversea și Massif au acum șansa să achiziționeze un pachet de abonamente pentru toate cele trei evenimente la jumătate de preț.

Organizatorii scot la vânzare abonamente pentru toate cele 3 festivaluri la un singur preț special, de 299 euro + taxe. Astfel, cei care achiziționează acest pachet, economisesc 309 euro + taxe din prețul final al abonamentelor.

Programul pentru 2023 arată astffel: Massif – 3-5 martie 2023 în Poiana Brașov, Neversea – 6-9 iulie 2023 în Constanța, UNTOLD – 3-6 august 2023 în Cluj-Napoca.

Pe lângă acest combo pack, fanii festivalului Neversea au șansa să câstige premii dacă își cumpără în decembrie abonamente pentru ediția din 2023. Sesiuni de make-up, hairstyle, fotografii, tricouri, șepci, brățări, hanorace, abonamente sau vouchere pentru mâncare și băutură sunt premiile puse la bătaie de organizatori.

Campania X-Mas Lucky Drop se desfășoară în perioada 15 – 23 decembrie 2022, pe contul de Instagram Neversea. Fiecare zi relevă un alt premiu, iar fanii pot afla care este acela doar urmărind festivalul pe Instagram, anunță organizatorii.

Toți cei care cumpără abonamente la Neversea 2023, în perioada 13-31 decembrie 2022, intră automat în tragerea la sorți pentru campania X-Mas Lucky Drop by Neversea. Pe 9 ianuarie 2023, organizatorii festivalului vor anunța cine sunt norocoșii câștigători și ce cadou primesc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: