nello construct

A ucis-o apoi i-a dat foc! Bărbat din Cluj bănuit de atrocitatea din comuna Gornești!

O femeie din comuna Gornești a fost jefuită, apoi ucisă, ulterior criminalul a înscenat un incendiu. Suspectul este din Cluj spun anchetatorii.

Crimă urmată de incendiere – este verdictul final al procurorilor în cazul femeii de 58 de ani din județul Mureș, găsită fără suflare în locuința cuprinsă de flăcări, în urmă cu aproape o săptămână.

Suspectul este un bărbat de 46 de ani din Cluj, care a intrat în toiul nopții în casa victimei pentru a o jefui, și a vrut, apoi, să-și șteargă urmele prin incendierea locuinței.

„În urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate în cazul incendiului produs la data de 6 noiembrie 2023, la o locuință din Gornești, unde o femeie a fost găsită decedată, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J Mureș este abilitat să comunice următoarele:

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, existând suspiciuni cu privire la faptul că femeia ar fi fost victima unei infracțiuni de omor.

Pentru administrarea probatoriului, prin delegarea de către procurorul de caz a organelor de urmărire penală din cadrul IPJ Mureș, la data de 11 noiembrie 2023 au fost efectuate, în județele Suceava și Bacău, trei percheziții domiciliare.

Au fost identificate bijuterii și un telefon mobil, posibil să fi fost sustrase din locuința persoanei vătămate, dar și alte mijloace de probă.

De asemenea, pe raza județului Suceava, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca.

Procurorul de caz a dispus reținerea celui în cauză pentru 24 de ore, ulterior, la data de 12 noiembrie 2023, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru omor calificat, distrugere prin incendiere și tâlhărie calificată, în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș” informează IPJ Mureș.

Săptămâna trecută, în toiul nopții, femeia a auzit zgomote în casă și a dat peste un bărbat care îi răscolea prin lucruri, spun procurorii. A urmat o confruntare directă între cei doi.

Victima a fost lăsată fără suflare la pământ, după care individul a încercat să își șteargă urmele și a dat foc lucrurilor din casă, au confirmat procurorii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: