m install
nello construct

A sosit zahărul pentru persoanele nevoiaşe

floris

Primul transport de zahăr destinat persoanelor defavorizate prin Programul Uniunii Europene soseşte astăzi la Cluj-Napoca, în avans faţă de programarea iniţială care includea judeţul Cluj în programul de distribuire numai la începutul lunii decembrie.

 

Judeţul Cluj este arondat zonei Bihor, Vama Oradea, de unde primeşte în trei tranşe cota alocată de aproape 200 de tone, de care vor beneficia aproximativ 30.000 de persoane. Cantităţile vor sosi la depozitul Agrotransilvania din comuna Apahida, în datele de 14, 16, respectiv 17 octombrie 2008. Potrivit graficului, reprezentanţii a 30 de primării din judeţ (care au ridicat făina aferentă până înainte de această dată), trebuie să se prezinte mâine, 15 octombrie 2008, la depozitul din Apahida, pentru primirea cantităţilor de zahăr. Alte trei primării sunt cuprinse în graficul de distribuţie, pentru primirea cantităţilor aferente de zahăr, respectiv făină. Costurile legate de operaţiunile de transport, manipulare şi distribuţie a produselor alimentare vor fi suportate de autorităţile locale implicate în acest proces.

 

Suătean a declarat pentru Radio Transilvania că aceste alimente vor fi primite de către primării, urmând să ajungă la destinatari în funcţie de listele întocmite de Prefectura Cluj. “Aceste produse au fost achiziţionate de statul român cu bani de la Uniunea Europeană prin licitaţie publică. Programul se întinde pe toată durata anului 2008”, mai spune Suătean. Pentru zona Turda vor fi 834 de beneficiari, la Câmpia Turzii – 415, iar în comunele Mihai Viteazu – 285, Sânduleşti – 110, Petreşti – 435, Viişoara – 494, Luna – 431, Ceanu Mare – 718, Triteni – 586 şi Moldoveneşti – 593.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: