nello construct

A renunțat la haina preoțească pentru uniforma de polițist! Acum, e acuzat de înșelăciune!

Augustin Căpâlnaș, un fost preot clujean care a renunțat în cele din urmă la haina preoțească pentru uniforma de polițist, uniformă pe care a și pierdut-o la scurt timp, este acuzat acum de înșelăciune.

După ce a renunțat la sutana de preot, Căpâlnaș a devenit polițist, însă la ceva timp a fost prin la volan fără a deține permis de conducere, motiv pentru care a fost dat afară din poliție. Nemaiavând încotro să se îndrepte, a decis că afacerile sunt viitorul lui.

Chiar și așa, iată că nici afaceri nu se prea descurcă, deoarece acum este acuzat de contabila lui, care îi gestionează afacerile, de înșelăciune.

Dat în judecată de propria contabilă

În calitate de patron al societății, Căpâlnaș a fost dat în judecată de propria sa contabilă, care l-a acuzat că o-a tras țeapă cu banii și care, recent, a și câștigat procesul în care a solicitat executarea silită a fostului șef din Ministerul Afacerilor Interne.

„Admite, astfel cum a fost precizată, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta PRIDON SIMONA-BIROU EXPERT CONTABIL, …, cu sediul în .., în contradictoriu cu pârâţii A&A PROTECT ASIG SRL, …, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J32/1089/2015, cu sediul în …şi CAPALNAS AUGUSTIN, CNP …, domiciliat în .., jud. Sibiu. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 11.000 lei cu titlu de debit neachitat. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 3714,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea pârâtului Capalnas Augustin privind obligarea reclamantei la plata unei amenzi judiciare. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sibiu”, a decis instanța.

Prins la volan fără permis de conducere

Potrivit spynews.ro, în anul 2014, ofițerul de la Rutieră, Augustin Căpâlnaș, a fost depistat la volan fără a deține permis de conducere, în urma unui control de rutină, efectuat de o secretară. Mai mult, când era nevoie, Căpâlnaș se folosea de copia xeros a unui permis fals.

Cariera lui Augustin Capâlnaş a început în 1996, când a îmbrăcat sutana de preot, după ce a absolvit Teologia. Prin 2000, a ajuns asistentul şi șoferul arhiepiscopului de Alba Iulia, Înalt Prea Sfinţia sa Andrei, numit ulterior Mitropolit al Clujului.

În cinci ani de carieră, nimeni nu l-a verificat dacă are permis

În anul 2006, Căpâlnaş a renunţat la sutana de preot pentru uniforma de poliţist, ajungând subinspector şi purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba.

În 2009, a ajuns la Direcţia de Poliţie Rutieră, unde a avansat rapid, având atribuţii în domeniul educaţiei rutiere şi era prezent la astfel de evenimente în totată ţară.

Ce este cu adevărat interesant, este faptul că în cinci ani, cât a fost ofiței de poliție, nimeni nu l-a verificat, deși există testări anuale pentru poliţiştii care conduc maşini de serviciu.

Culmea, după ce a fost acuzat oficial că a condus fără permis, la finele anului 2014, Augustin Căpâlnaş a trecut cu succes examenul auto, devenind posesorul unui permis legal.

Sursă/foto: gazetadecluj.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: