marian morar
m install
nello construct

A primit un an de închisoare cu SUSPENDARE, după ce a lovit-o pe contabila șefă a Centrului de Transfuzie Cluj!

zamblau eugen

Un adevărat scandal a avut loc la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, unde contabila șefă a fost lovită atât de tare de un economist al aceleiași instituții, încât a fost proiectată într-o ușă de sticlă

Incidentul s-a petrecut în luna Februarie a anului 2021, magistrații Curții de Apel Cluj condamnându-l acum pe Mircea Pop la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Conform datelor din ancheta realizată, Nicoleta Dumitru a intrat în biroul lui Pop pentru a-i solicita să întocmească o situație privind inventarierea stocului de sânge pentru luna decembrie a anului 2020, necesară pentru finalizarea unui control din partea Curții de Conturi. Mircea Pop a refuzat să facă ce i-a cerut contabila șefă și, pentru că femeia a refuzat să părăsească biroul, economistul a împins-o, fiind proiectată în ușa de acces a cărei sticlă s-a spart.

Mai mult, tot acest conflict a fost confirmat de un martor, acesta afirmând că l-a văzut pe Mircea Pop în momnetul când a împins-o pe Nicoleta Dumitru, aceasta lovindu-se de ușa din sticlă care s-a spart 

De asemenea, martorul a precizat că victima plângea, iar economistul era „foarte agitat” și „roșu la față”.

Potrivit certificatului medico-legal, Nicoleta Dumitru a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire sau alt corp dur care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale.

Sursă: gazetadecluj.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2