m install
nello construct

A plouat cu amenzi în ultimele zile! Ce controale au făcut polițiștii în ultima perioadă? (FOTO)

floris

În perioada 19 – 21 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat activități în mediul urban și rural, în scopul combaterii faptelor comise cu violență, depistării conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, a celor care conduc autovehicule aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum.

În cadrul verificărilor efectuate au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei, fiind legitimate 128 de persoane.

În segmentul rutier, polițiștii au oprit în trafic pentru control 102 autovehicule, au constatat și aplicat 65 de sancțiuni contravenționale și au dispus reținerea a 2 permise de conducere pentru nerepsectarea regimului legal de viteză și pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

Patru amenzi pentru nerespectarea prevederilor O.G 97/2005

În cursul dimineții de 23 ianuarie a.c., în intervalul orar 06.00 – 10.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au derulat o acțiune în mediile de interes operativ din comuna Recea-Cristur, în scopul creșterii nivelul de ordine și siguranță publică, prevenirii infracțiunilor comise cu violență și a furturilor de animale.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au legitimat aproximativ 30 de persoane, dintre care 9 au fost conduse la sediul poliției, iar față de 7 persoane au fost dispuse măsuri de amprentare și fotografiere.

Totodată, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate a cetățenilor români.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: