m install
nello construct

A plecat în urmă cu o zi de acasă și nu a mai revenit! Tânără în vârstă de 26 de ani dată dispărută!

floris

O tânără în vârstă de 26 de ani din Cluj-Napoca a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu o zi și nu s-a mai întors. Poliția și familia o caută acum cu disperare.

La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Sorina, în vârstă de 26 de ani, a plecat la voluntar la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.63 m, greutate aproximativă 60 kg, păr lung de culoare blond, forma feței ovală, ochi albaștri.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și o pereche de blugi de culoare albastră, ghete de culoare maro cu șireturi roșii. Aceasta purta un ghiozdan de culoare neagru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: