m install
nello construct

A murit subit, după ce a fost la o sală de forță din Câmpia Turzii!

floris

Un bărbat de 33 de ani a decedat ieri, subit, după ce a fost la o sală de forță din Câmpia Turzii. Conform informațiilor noastre, bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla la sală, s-a deplasat la unitatea spitalicească din localitate, iar acolo a decedat.

IPJ Cluj a confirmat incidentul, precizând că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din localitate și că s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor legale. Însă, nu ar exista suspiciuni în privința decesului și nici nu s-au găsit urme de violență pe corpul celui decedat.

Din informațiile noastre, ar fi vorba despre un angajat al unei unități militare din Turda (militar la UM01381 Turda). Tânărul nu era căsătorit și nu avea copii.

În ultimii ani, au existat mai multe cazuri de persoane tinere care au decedat subit, în urma unor antrenamente în sala de forță, de regulă fiind vorba despre infarct miocardic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: