m install
nello construct

A intrat cu toporul în mână, în Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate din Poiana! Acum e trimis în instanță!

floris

Un bărbat care a intrat cu toporul în mână, în Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate din cartierul Poiana (în apropiere de strada Margaretelor), spunând că vrea să îl înfigă în capul cuiva dar nu știe încă anume cui, a fost trimis în judecată, după ce Judecătoria Turda a constatat legalitatea sesizării instanței.

Incidentul s-a produs în pandemie, în luna februarie 2021, bărbatul amenințând personalul Centrului că dacă nu-și vede fiecare de familiile lui, atunci va avea el grijă de ele. Amenințarea a creat panică în interiorul Centrului.

Pentru acest incident, bărbatul a fost trimis în judecată, fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, este acuzat și de nerespectarea ordinului de protecție, după ce la începutul lunii august 2021 a intrat în Centrul Comunitar de Igienă și Sănătate fiind însoțit de concubina sa, deși avea un ordin de protecție prin care i se interzicea să se apropie de ea la mai puțin de 100 de metri, emis în luna iulie a aceluiași an.

Cu această ocazie, i-a adresat amenințări cu acte de violență și cu moartea unei persoane vătămate din dosar, fiind al treilea capăt de acuzare al dosarului penal care se află pe rolul Judecătoriei Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: