protest turda campeni

A început marșul de protest pentru reabilitarea drumului Turda-Câmpeni!

Șoferii au pornit la primele ore ale dimineții într-un marș de protest față de starea deplorabilă a drumului și vor să sensibilizeze astfel autoritățile cu privire la un traseu care ar putea avea inclusiv potențial turistic.

DN75 care leagă Turda de Câmpeni, a ajuns o rușine națională. Șoferii care-l tranzitează sunt la capătul răbdării, după o petiție înaintată autorităților , efectul nu a fost cel scontat așa că s-a trecut la un marș de protest, inițiatorii acțiunii își propun să ajungă până în Capitală și să ceară sprijinul guvernanților pentru reabilitarea drumului.

”Caravana drumului rușinii”, inițiată de Irimie Popa, are plecarea din Câmpeni și va ajunge până la Cluj-Napoca. 

Traseul cuprinde Abrud-Zlatna-Alba Iulia-Teiuș-Aiud-Turda-Cluj-Napoca-Turda-Câmpeni. Protestatarii vor ajunge până la Prefectura Cluj unde o delegație îi va înmâna prefectului Tasnadi Szilard petiția semnată de peste 4000 de persoane, dar și un studiu de fezabilitate, realizat în 2007, privind modernizarea acestui drum.

Practic artera de circulație tranzitată intens atât de locuitorii din Cluj cât și de cei din Alba și nu numai, a ajuns o rușine națională! 

Un profesor universitar clujean a inițiat o petiție pentru a determina autoritățile locale și centrale să reabiliteze drumul DN 75 Turda-Câmpeni pe segmentul de drum care aparține Județului Cluj și Județului Alba.  Într-o singură zi petița a adunat peste 1.000 de semnături.

Citește și: Moții la capătul răbdării: Se anunță proteste pentru drumul Turda-Câmpeni!

 

Foto/servuscluj.ro 

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.