A început distribuirea voucherelor pentru persoanele vaccinate anti-Covid

Cand-se-vor-acorda-voucherele-pentru-vaccinati.-Sunt-in-valoare-de-100-de-lei-ministrul-a-facut-anuntul

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că voucherele pentru persoanele vaccinate au început să fie distribuite și au ajuns în opt judeţe, urmând ca și în Bucureşti să ajungă aproximativ 15.000 de vouchere.

Toate persoanele care s-au vaccinat cu schema completă – două doze – după momentul publicării în Monitorul Oficial a Ordonanței de Urgență, adică după data de 31 august, pot beneficia de aceste vouchere.

„Beneficiari ai acestor acestor vouchere sunt toți cei care se vaccinează cu schema completă din momentul în care Ordonanța de Urgență care reglementează acest lucru a apărut în Monitorul Oficial (n.r.-pe 31 august).

Toți cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât și cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste vouchere”, a clarificat astăzi Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

„Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care aceste vouchere ajung la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-și recolta voucherele”, a precizat Baciu.

Potrivit ordinului semnat de Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Sursa: alba24.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top