nello construct

A încălcat ordinul de protecție ca să-și bată concubina! Polițiștii l-au arestat imediat!

Un clujean a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

E vorba de un bărbat de 39 de ani care în urmă cu două zile a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Baciu. Acesta e cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu și violență în familie, după ce la aceeași dată, în jurul orei 9, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 46 de ani, din comuna Baciu, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu ar fi fost agresată fizic de către concubinul ei, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul în cauză avea impus prin ordinul de protecție provizoriu să păstreze o distanță de 200 de metri față de aceasta.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar la data de 8 noiembrie, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: