nello construct

A furat în repetate rânduri un card bancar, a scos mii de euro de pe el, dar a luat cu….„suspendare”!

O femeie care a furat cardul bancar al unei prietene în mai multe rânduri, a furat mii de euro de pe el și a pus cardul la loc, a fost condamnată la Cluj la închisoare – cu suspendare.

Procurorii au atacat sentința, cerând majorarea pedepsei, fapt care s-a întâmplat în apel, în urmă cu câteva zile.

Curtea de Apel a admis apelul Parchetului de majorare a pedepsei, săptămâna trecută, dar a menținut modalitatea de executare a acesteia – cu suspendare. În fapt s-a reținut că inculpata între 29 octombrie 2021 și 10 decembrie 2021 în mod repetat şi în baza unei rezoluţii infracţionale unice prealabile, s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate din Recea Cristur, sub pretextul vizitării acesteia şi, profitând de neatenţia ei, i-a sustras cardul bancar, pe care l-a folosit în aceleaşi date pentru a efectua operaţiuni neautorizate de acces ilegal la sistemul informatic al băncii şi de retragere de numerar. În total – 14 retrageri de numerar, în cuantum de 12.600 de lei, adică peste 2.200 de euro, relatează actualdecluj.ro

Curtea de Apel a admis săptămâna trecută apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj împotriva sentinței Tribunalului Cluj și a condamnat-o pe inculpată, spre deosebire de decizia de achitare a instanței de fond, pentru furt în formă continuată.

Astfel femeia a fost condamnată la șase luni de închisoare pentru furt în formă continuată, pedepsele au fost contopite, rezultând aplicarea pedepsei cele mai grele de 1 an şi 4 luni închisoare, la care a fost adăugat sporul fix şi obligatoriu de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv de 7 luni şi 10 zile închisoare, inculpata urmând a executa o pedeapsă rezultantă finală de 1 an, 11 luni şi 10 zile închisoare, cu suspendare sub supraveghere pentru doi ani.

Decizia e definitivă și a fost luată de Curtea de Apel în 2 noiembrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: