nello construct

A fost trimis în judecată bărbatul acuzat de mai multe furturi din autoturisme, în zona Micro 3

Un bărbat acuzat de mai multe furturi din autoturisme, săvârșite în perioada aprilie-iulie 2023, a fost trimis în judecată, instanța turdeană dispunând începerea judecății, după ce a constatat legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul cu nr. 1067/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, constată legalitatea administrării probelor şi legalitatea efectuării actelor de urmărire penală.

De ce anume este acuzat inculpatul:

• în noaptea de 23/24.04.2023, a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Amurgului şi a sustras din interior o casă de marcat fiscală în valoare de 1250 de lei.

• în noaptea de 02/03.07.2023, prin forţarea portierei unui autoturism, parcat pe str. Panseluţelor, nr. 7 din Turda, a pătruns în interior şi de aici a sustras scule electrice, articole de îmbrăcăminte şi obiecte de igienă personală, în valoare totală de aproximativ 2000 euro.

• în data de 10.07.2023, a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Panseluţelor şi a sustras din interior mai multe bunuri (costum medical, o pereche de pantofi sport, o pereche de şlapi, o sticlă de detergent, un bax de 24 de sticle de suc, o rochie de nuntă şi alte bunuri personale) prejudiciul fiind în valoare de 2000 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: