m install
nello construct

A fost recepționată clădirea în care va funcționa laboratorul Școlii Profesionale Poiana din Turda (VIDEO)

floris

Școala Profesională Poiana are de acum o clădire modernă dotată cu toate utilitățile necesare pentru educația și susținerea tinerilor din comunitate. Este clădirea în care va funcționa laboratorul școlii.

A fost recepționată clădirea din cadrul proiectului “Construire infrastructură educațională suport pentru formare profesională (Laborator Şcoală Profesională)”, COD SMIS 2014+: 155717. Această clădire modernă a fost ridicată de la zero pe un teren care nu era utilizat iar pentru a facilita accesul, aleile au fost pavate cu beton.

„În cadrul laboratorului se vor putea susține cursuri de formare profesională în domeniul finisajelor pentru construcții pentru tinerii elevi ai Școlii Profesionale Poiana. Prin implementarea acestor proiecte, suntem bucuroși să constatăm că furnizăm, de fapt, un cadru potrivit pentru formarea profesională a acestor tineri.
 Din punct de vedere profesional, eforturile depuse în investițiile educației din prezent, vor avea impact în modelarea viitoarelor generații” transmite primarul Matei Cristian.

Scopul acestui proiect este de a construi o clădire nouă dedicată pregătirii practice a elevilor de la Școala Profesională Poiana, cu specializarea în finisaje pentru construcții.

Acest proiect va contribui la dezvoltarea educației și formării profesionale în comunitatea noastră.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: