marian morar
m install
nello construct

A fost finalizată montarea noului gazon pe stadionul Cluj Arena. Acesta este de cea mai bună calitate, fiind furnizat de producătorul numărul 1 din Europa

zamblau eugen

Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului pe stadionul Cluj Arena.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Gazonul arată foarte bine și are o calitate excepțională. De altfel, el face parte dintr-un lot realizat special pentru stadioanele echipelor de fotbal care evoluează în prima ligă germană, motiv pentru care ne așteptăm ca acesta să fie unul cât mai durabil și rezistent. În acest moment se lucrează la pregătirea suprafeței de joc pentru meciul de joi, din semifinalele Cupei României”.

Odată cu finalizarea montării rulourilor de gazon, firma care asigură mentenanța suprafeței de joc a început etapa de pregătire pentru meciul de joi, 27 aprilie 2023, dintre echipele de fotbal ”U” Cluj și UTA Arad. În acest sens, vor fi realizate cilindrări ușoare, tunderi bidirecționale cu aspirare și periere, fertilizare, montarea porților de joc și, respectiv, marcarea terenului.

Rulourile de gazon montate pe Cluj Arena sunt realizate de producătorul nr. 1 de gazon din Europa – Richter Rasen GmbH. Ele provin dintr-un lot de producție realizat special pentru Bundesliga și au fost aduse din Slovacia, de la granița cu Austria, cu ajutorul a nu mai puțin de 26 de TIR-uri.

Biroul de presă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2