asfalt Aiton

A fost finalizată asfaltarea ultimului tronson al drumului județean 103M, pe raza localității Aiton

Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea covorului asfaltic pe ultimul tronson al drumului județean 103M care necesita acest tip de lucrări. A fost, astfel, vizat sectorul de drum situat pe raza localității Aiton, sector care face joncțiunea cu drumul județean 103G.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Asfaltarea acestui sector e importantă deoarece în acest fel întreg drumul județean 103M Rediu – Aiton oferă cele mai bune condiții de circulație. Totodată, acesta face legătura cu drumul județean 103G care asigură un acces rapid și facil spre localitatea Gheorgheni și spre Centura ocolitoare Vâlcele – Apahida, respectiv spre localitatea Tureni și spre drumul național DN 1”.

Anterior lucrărilor de asfaltare au fost executate operațiuni premergătoare constând în plombări, burdușiri precum și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare cu piatră spartă a acostamentelor, urmând să fie realizate inclusiv șanțuri și marcaje rutiere.

Biroul de presă
16 noiembrie 2020

 

Comentarii

ULTIMELE articole: