A fost celebrat hramul mănăstirii de la Cheile Turzii

nello construct

De marea sărbătoare „Schimbarea la Față a Domnului” a fost celebrat și hramul mănăstirii de la Cheile Turzii. Zeci de credincioși au luat parte la eveniment.

Începând cu ora 10:00, pe altarul de vară al așezământului monahal, Preasfințitul Părinte Benedict a oficiat Sfânta Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Din sobor au făcut parte: protopopul de Turda, părintele Alexandru Rus, starețul Mânăstirii Cheile Turzii, protosinghelul Siluan Timbuș, duhovnicul Mânăstirii Florești, protosinghelul Visarion Pașca, secretarul de cabinet al ierarhului, arhidiaconul Sergiu-Iustin Pop, precum și alți preoți invitați.

Cu această ocazie, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul a rostit un cuvânt de învățătură, intitulat „Fața Ta, Doamne căutăm”, în care le-a vorbit credincioșilor prezenți despre metodele prin care omul poate vedea fața lui Dumnezeu încă din această viață.

La finalul slujbei, părintele stareț a mulțumit ierarhului pentru prezență și binecuvântare, iar un grup de credincioase din parohia Salva, județul Bistrița-Năsăud, au interpretat pricesne închinate Maicii Domnului, informează Mitropolia Clujului.

Slujba a fost oficiată în prezența oficialităților locale și a sute de pelerini, unii dintre aceștia îmbrăcați în straie populare.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: