A apărut trailerul filmului ”Nuntă pe bani”, noua producție a lui Mircea Bravo! (VIDEO)

nello construct

Noua producție a lui Mircea Bravo, clujeanul care a devenit viral cu glumele sale de pe internet, iar mai recent s-a lansat în lumea producției cinematografice, și-a lansat trailerul zilele acestea.

“În sfârșit putem arăta secvențe din munca noastră de acum un an. Nuntă pe bani a fost filmat în 23 de zile, cu pre-producție de câteva luni, dar post-producția este un proces de durată, mai ales că ne mai sucim în alegerea cadrelor potrivite, trebuie găsită muzica perfectă, iar în cazul nostru a fost compusă special pentru film. Și ne bucurăm că ne ținem de planul nostru inițial, acela de a filma și lansa un lungmetraj pe an.”, a spus Mircea Bravo.

În film își face apariția și Ionuț Rusu, cunoscut și el pentru glumele din mediul online. De asemenea, sunt și o serie de actori buni, cum ar fi Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, însă nu lipsește nici Bunica din Chinteni. În noua producție apar și doi turdeni, Virgil Deceanu (actor, scenarist) și Maria Mihaela Deceanu (actor).

Filmul își va face apariția în cinematografe din 10 octombrie 2023. Biletele au fost puse în vânzare pentru mai multe cinematografe din țară și pot fi cumpărate de aici:
https://bravofilms.ro/cumpara-bilete/

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: