marian morar
m install
nello construct

A apărut „Jurnal de Turda” o publicație în format tipărit care se distribuie gratuit!

zamblau eugen

În această dimineață în cutiile poștale ale locuitorilor din zona Turda Nouă pe lângă reclamele obișnuite a apărut și o publicație nouă în format tipărit intitulată „Jurnal de Turda”.

Publicația în format print are 12 pagini și se distribuie gratuit. Este un fel de buletin informațiv al administrației locale cu proiecte aflate în derulare dar și cele de perspectivă.

Nu există o căsuță redacțională și nici autori de articole. În plus nu știm frecvența cu care această publicație va apare.

Cert este că în cuprinsul actual al revistei găsiți date despre investițiile record făcute la Turda în ultimii ani: Finalizare proiect – amenajare zonă de agrement și construire Centru Multifuncțional; date despre transportul 100% electric de la Turda care a împlinit 4 ani de activitate.

Bugetul Turzii pe 2024, investiția STADA de la Turda- prima fabrică de medicamente construită de la zero în România postdecembristă; extinderea și modernizarea Spitalului Municipal Turda – proiect; renovarea clădirii fostei Judecătorii etc.

Tot în cuprinsul publicației cititorii regăsesc informații despre Salina Turda, transformarea cartierului Industrial; investiții în infrastructura culturală a municipiului; extinderea casei rurale și înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda; Turda Arena cea mai modernă sală polivalentă din România, sunt alte subiecte de interes.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2