nello construct

Alexandra Mocean: Un exemplu de ședință de Consiliu Local „AȘA DA” la Câmpia Turzii

Cel puțin o dată pe lună, consilierii locali se întâlnesc în ședință ordinară unde votează diferite proiecte de hotărâri care vizează cetățenii și binele acestora.

De când activez în presă am participat la nenumărate astfel de ședințe și pot spune că devin plictisitoare și repetitive. Toată lumea votează pentru, 0 abțineri, 0 împotrivă și se încheie ședința ca și cum nici nu a fost.

Citește și: Alexandra Mocean: Toate detaliile sunt în articol, dar mai citește cineva?

Joi însă, la Câmpia Turzii, a fost din punctul meu de vedere un exemplu de „AȘA DA” la ședința ordinară a lunii octombrie. Punctele de pe ordinea de zi au fost trecute repede prin agendă, dar la punctul „Diverse” s-au înscris să ia cuvântul doi consilieri.

Gheorghe Stănilă, consilier din partea PNL, a adus în discuție lipsa coșurilor de gunoi de pe strada Laminoriștilor.

Edilul municipiului Câmpia Turzii, deși era plecat din localitate, a participat telefonic la ședință și l-a asigurat pe domnul consilier că întreaga stradă plus altele fac parte din proiecte de modernizare care presupun și instalarea de mobilier urban, printre care și coșuri de gunoi.

Totodată, consilierul ALDE, Laurențiu Boldor, a revenit cu o propunere pentru fluidizarea traficului din zona CEC Bank. De aici a și început un dialog între consilieri așa cum rareori vedem. Ba mai mult, discuțiile au continuat și după ce ședința a fost declarată închisă și filmarea oprită.

Pe această cale vreau să îi încurajez pe consilierii locali să păstreze această atitudine deschisă și orientată spre binele cetățeanului și al orașului. Felicitări!

Urmărește ședința completă pe pagina de Youtube TurdaNews mai jos:

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: